Om oss

Vi er en aktiv familie på fem, som alle er over gjennomsnittet hundeinteresserte. Det er med stor glede vi nå gjør denne interessen om til en næring her på gården.

Frøydis (41 år) har hatt hund hele livet, av forskjellige raser og størrelser. Hun er hjemme på heltid for å yte service til hundene. Hun har svært god kjennskap til alle hunderaser og kjenner godt til hundens kroppsspråk. Her blir alle behandlet like bra som våre egne hunder. Frøydis er veldig glad i å være i aktivitet med hundene.

Arve (43 år) er til daglig industriarbeider, men er svært hundeinteressert. Han hjelper med glede til med hundehotellet når han er hjemme.

Vi har tre barn mellom 7 og 12 år, som hjelper til med vasking av hundekopper og tar seg av våre egne hunder som for tiden er en berner sennen tispe og en blandingshund (podengo/chihuahua).

I tillegg til hundehotellet har gården kornproduksjon, en liten stamme villsau for landskapspleie, samt at vi driver med Inn på tunet virksomhet med avlastning for barn og unge i helger og skoleferier.

Frøydis har det daglige ansvaret for hundehotellet, men vi vil leie inn litt hjelp i forbindelse med høysesonger.

Vi har som mål at hundene skal vise gjensynsglede når de kommer tilbake neste gang!

lagerhotell