Informasjon

Alle hunder må ha med gyldig vaksinasjonsattest som framvises før hunden blir med inn i lokalene.

Hunden skal være vaksinert mot: parvovirus, valpesyke, kennelhoste og smittsom leverbetennelse. Vaksinen må ikke være eldre enn to år og ikke nyere enn ti dager.

Vi har gode hundesenger med madrasser, men ta gjerne med et teppe med kjent lukt.

Om hunden er vant med å sove i bur og vil medbringe sitt eget, så er det god plass for det i båsene.

Viss hunden bruker medisin må dere ta med den. Da vil vi gjerne ha medisinkort, samt bruken av det beskrevet skriftlig.

Alt av utstyr/ting som hunden har medbrakt må være merket med eiers navn.

Vi er fleksible på inn- og utlevering mellom kl. 0700 og 2200. Inn- og uteleveringstidspunkt må avtales minst dagen i forveien av hensyn til dagsplanlegging.

Dersom hunden blir syk under oppholdet, bringer vi den til dyrlege for vurdering. I alvorlige tilfeller blir eier kontaktet. Vi tar ikke noe ekstra for frakten dit, men eier er ansvarlig for selve dyrlegeregninga.

Når hunden drar må eieren kvittere for henting og at hunden var i fin tilstand ved henting. Et eget skjema for dette blir utdelt ved henting.

Vi ber alle fylle ut et registeringsskjema som leveres utfyllt ved innsjekking. Her skal i tillegg til navn, adresse og telefonnummer til eier, fylles ut litt om hundens vaner. allergi og andre ting som kan være spesielt for din hund. Dette for at alle hunders spesielle behov skal bli ivaretatt. Se skjema på egen side (skrives ut).

Vi tar også i mot hunder for dagpass (kl. 0700 – 1800) når vi har plass til det.

Dette må avtales dagen i forveien.

blomsterlek